AAS Dagherstel

AAS Dagherstel

Bij AAS Dagherstel kun je een kleine schade aan je auto in een dag laten repareren. Er wordt met een gestandaardiseerd systeem gewerkt. Alle mogelijke reparaties zijn gecategoriseerd en ondergebracht in een menukaart. Daarop kun je selecteren welk menu-item het beste overeenkomt met jouw schade. Zodra je weet op basis van welk menu-item jouw reparatie plaats moet vinden is ook bekend hoeveel de reparatie gaat kosten. Want bij AAS Dagherstel wordt gewerkt met gestandaardiseerde prijzen. Dat is prettig, want daar kunnen nooit achteraf discussies over ontstaan. Maak dus snel een afspraak bij één van de 88 vestigingen van AAS Dagherstel.

AAS Dagherstel

Alles regelen via de landelijke website

Het prettige is dat alle vestigingen van AAS Dagherstel werken volgens een vast systeem. Het maakt dus niet uit bij welke vestiging van het bedrijf je jouw auto wilt laten repareren, want overal beschikt men over dezelfde vaardigheden en kennis. Bij elke vestiging word je op dezelfde manier behandeld en ook zijn alle reparaties overal even duur. Die uniformiteit is vooral voor jou als klant er prettig, want je weet altijd precies waar je aan toe bent. Het voordeel van die strikte afspraken waar alle vestigingen zich aan houden is, dat je je reparatie kunt plannen op een landelijke website.

AAS Dagherstel menukaart voor schades

Het melden van een schade en een afspraak maken bij een vestiging wordt gedaan op basis van de menukaart. Eerst bekijk je goed welke schade er aan je auto is ontstaan. Dan ga je naar de menukaart op de website van AAS Dagherstel en daar kies je het menu-item waarvan de beschrijving het meeste lijkt op de schade aan jouw auto. Je weet dan wat de reparatie gaat kosten en hoeft alleen nog maar een afspraak te maken. Bij twijfel kan de AAS monteur advies geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *