Camper schade herstellen bij AAS

Het kan voorkomen dat je camper schade heeft opgelopen tijdens je vakantie of daarbuiten. Dat is nooit leuk en daarom kun je bij AAS schadeherstel terecht voor het herstellen van deze schade. Je kunt op elk moment contact opnemen met AAS zodat zij je gedeeltelijk al kunnen ontzorgen. Bij AAS schadeherstel werken vakmensen, zodat je weet dat ze op vakkundige wijze de camper schade kunnen herstellen. In haar besluitvorming houdt zij rekening met mens, milieu en maatschappij. Tot slot streeft AAS schadeherstel naar optimale klanttevredenheid, waarbij verwachtingen worden overtroffen.

Gespecialiseerde kennis

Camper schade is niet hetzelfde als autoschade en vraagt daarom om mensen met gespecialiseerde kennis van zaken. Een groot deel van de AAS vestigingen bezit personeel met deze kennis en heeft de middelen om camper schade te herstellen. Deze vestigingen zijn onder andere Zutphen, Wijchen, Venlo, Roelofarendsveen, Nijmegen, Maastricht, Leusden, Heerlen, Heerenveen, Enschede, Emmeloord, Dordrecht en Almelo. Een aantal andere locaties beschikt ook over de kennis en middelen voor het herstellen van camper schade. Je kunt via de pagina voor de specifieke locatie meer informatie aanvragen of een offerte opvragen.

Stappen ondernemen voor herstel

Als je camper schade hebt, is het zaak dat je dit eerst bij je verzekeraar meldt. Daarna kun je de schade melden bij AAS schadeherstel door contact op te nemen met de vestiging bij jou in de buurt die camper schade kan herstellen. Met deze vestiging maak je een afspraak over de werkzaamheden, kosten en duur. Als je akkoord gaat met het voorstel, kunnen de herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd.