container verkoop

Container verkoop voor een voordelige prijs

Heb je een container nodig voor een project of voor een verbouwing? Geen probleem. De mensen van Gebr Vermeer Transport hebben een grote verzameling aan verschillende containers. Ze hebben kleine en grote containers om tijdelijk even je spullen in op te slaan. Verder kunnen ze nog veel meer voor je doen. Ze kunnen naast de container verkoop en de verhuur van containers ook deze meteen transporteren voor je. Dit doen ze ook met machines. Ze hebben ook de mogelijkheid om een heftruck te huren of kopen. Daarnaast is het zo dat ze je hele fabriek kunnen afbreken. Ze transporteren alles over heel de wereld.

container verkoop

De transport

Het transporteren van wat er maar nodig is voor je bedrijven doen ze al meer dan 20 jaar. Ze hebben in deze jaren veel ervaring opgedaan en er zitten mensen bij die deze 20 jaar hebben meegemaakt. Deze mensen hebben de hele wereld gezien. Ze transporteren namelijk over heel de wereld. Ze kunnen ook spoedtransporten voor je. Dit gebeurt vaak met machine onderdelen. Ieder uur dat er niet gedraaid wordt is verlies en dus wil je dat het zo snel mogelijk opgelost wordt.

De klantenservice

container verkoop

De klantenservice van Gebr Vermeer Transport is erg goed. Ze kunnen je helpen met al je vragen over de diensten en de mogelijkheden die ze hebben. Ze kunnen je ook advies geven over wat voor jouw bedrijf het beste is om te doen. Ook kunnen ze samen met je bespreken wat je van het bedrijf wilt.