Logo-Chiptuning-Ede

De Chiptuning van BMW bij Chiptuning Ede

Ben je op zoek naar chiptuning BMW om het rijplezier van jouw BMW te verbeteren door middel van het verbeteren van het vermogen, koppel en brandstofverbruik? Dan ben je bij Chiptuning Ede aan het juiste adres. 

BMW tuning met uiterste precisie 

Bij Chiptuning Ede wordt jouw BMW met uiterste precisie getuned. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van speciale apparatuur waardoor er meer resultaat uit een chiptuning gehaald kan worden. Door middel van deze speciale apparatuur kan er namelijk dieper in de software van de auto getreden worden om de optimale resultaten te behalen op een veilige en verantwoordelijke manier. Bij tuning van de oudere E series die geen turbo hebben zullen de resultaten echter wel een stuk lager zijn dan die BMW modellen die beschikken over een turbo. De Stage 1 tuning is voor iedere BMW die geen mechanische aanpassingen hebben ondergaan veilig.

chiptuning

14 dagen tevredenheidsgarantie 

Chiptuning Ede biedt als enige in Nederland een 14 daagse tevredenheidsgarantie aan. Wanneer de tuning van jouw auto binnen 14 dagen niet bevalt kun je de software gratis terug laten zetten. Een chiptuning heeft tevens ook geen invloed op de APK keuring en je zult 5 jaar garantie ontvangen op de tuning bij Chiptuning Ede.

Huidige actie bij Chiptuning Ede 

Op het moment is er een actie bij chiptuning Ede waardoor de tuning van een auto slechts 275 euro kost. De tuning moet echter wel OBD uitgevoerd kunnen worden. Spreekt jou dit nou ook aan? Neem dan eens een kijkje op de website van het bedrijf voor meer informatie.