De Skoda onderdelen

Niet zo heel lang geleden had ik wat Skoda onderdelen nodig. ik rij al een aantal jaren met veel plezier in een auto van dit merk maar soms gaat er wel eens iets kapot. Gelukkig heb ik meen man die verstand heeft van het repareren en sleutelen aan auto,s. Ik hoef als er iets kapot gaat niet gelijk naar de garage. Maar pas geleden was er weer iets kapot en mijn man had het euvel al snel gevonden. Hij kon het vrij gemakkelijk repareren mits hij de juiste onderdelen kon vinden. Een goede vriend (die ook graag aan auto, sleutelt) gaf hem het advies om op de website https://www.dutchcarparts.nl/ de onderdelen te bestellen.

Met de juiste onderdelen was mijn auto snel gerepareerd

Mijn man was meteen laaiend enthousiast over dit bedrijf.Ze hadden een ruim aanbod Skoda onderdelen in hun assortiment. Maar uiteraard ook voor allerlei andere merken auto,s. mijn man heeft de benodigde onderdelen direct besteld en was verbaasd over de goedkope en zeer voordelige prijzen. De bestelde onderdelen werden echt al heel snel netjes thuisbezorgd. Toen mijn man ontdekte dat hij van een onderdeel te weinig had besteld heeft hij even telefonisch contact gezocht. De medewerker was heel behulpzaam en zou het Skoda onderdeel gelijk op de post doen. Dat is nog eens klantvriendelijk zijn en een top service. We hebben het als zeer positief ervaren.