QSP

Siliconen slangen op maat

QSP Products is een bedrijf die handelt in siliconen slangen en nog veel meer. Het bedrijf hebben ze opgericht om mensen te kunnen voorzien van de beste kwaliteit race & rally onderdelen. Zelf hebben ze veel ervaring in deze wereld en hebben meegemaakt hoe moeilijk sommige onderdelen te verkrijgen zijn. Ze staan vermeld op de FIA lijst met hun veiligheidsgordels. Ze hebben de laatste jaren uitgebreid naar de industrie, offshore en agricultuur. Sommige artikelen zijn ook goed voor andere sectoren, zoals de landbouw. Ze maken naast al deze onderdelen ook silicone buizen op maat. Dit doen ze veel voor vaste klanten.

Siliconen slangen

Goede klantbeoordeling

De klanten beoordelingen van QSP Products is uitstekend. Ze krijgen gemiddeld een 9,4. Dit is ontzettend hoog. Veel mensen zeggen in hun reviews dat de service uitstekend is. Verder wordt er veel gezegd dat de kwaliteit van de producten er hoog ligt. Daarnaast is de levering ook nog supersnel hier verbaasde veel mensen zich ook over, zeker de op maat gemaakte buizen. Bedrijven die hebben samengewerkt met QSP Products of dit nog steeds doen vinden de communicatie heel goed. Alles wordt goed overlegd. Tot slot zijn ze heel tevreden over de producten die ze hebben. Deze zijn allemaal moeilijk te vinden in Nederland voor een goede prijs. 98% van de mensen raad andere mensen aan om een kijkje te nemen op de website.

Siliconen

Goede website

De website zelf werkt snel. Alles is gemakkelijk te vinden. De informatie die op de website te vinden is, is duidelijk. Je kan het complete verhaal achter het bedrijf vinden op de website. Verder kan je de klantenservice vinden hier staat alles van de verzending en de algemene voorwaarden tot aan de retour en de openingstijden van hun winkel in Waalwijk. Je hoort het goed de winkel in Waalwijk.